DOPRAVA ZDARMA

Doprava zdarma k nákupu našeho nového GAMERJUICE SHAKERU
SLEVOVÝ KÓD: GAMERJUICE

DOPRAVA ZDARMA na nákupy GAMERJUICE shakeru

slevový kód: GAMERJUICE

SLEVA

OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel Cherry

Original price was: 42 Kč.Current price is: 35 Kč.

1 odměrka - 500 ml vody

OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel Cherry Ginger- oshee vitamínová voda, třešně, zázvor, limitovaná edice, CYBERPUNK2077. Phantom Liberty

Vyprodáno

Kategorie:

Doprava zdarma u objednávek nad 2000 Kč!

  • dárky ke všem nákupům
  • rychlé doručení
  • doprava se zásilkovnou
Garance bezpečného nákupu

Představujeme vám nejnovější nápoj, který změní váš každodenní život a připraví vás na jakoukoli kybernetickou dobrodružství. OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel třešně – zázvor 555ml není obyčejná vitaminová voda. Toto je nápoj budoucnosti, který nejen osvěží váš organismus, ale také ho obohatí o esenciální vitamíny.

Nápoj, který spojuje sílu vitaminů s unikátní chutí třešně a zázvoru, evokující atmosféru Night City. 555ml lahvička je vaší tajnou zbraní na cestě k dosažení maximální kondice. To, co odlišuje OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel, není pouze chuť, ale především obsah vitaminů, které vás nabijí energií v cyberpunkovém stylu.

Je to více než jen nápoj. Je to kompletní balíček vitaminů, které vám pomohou udržet vitalitu ve světě, kde každý den je boj o přežití. Niacin, vitamín B6, kyselina listová, vitamín B12, biotin a kyselina pantothenová jsou vaší ochranou proti všem výzvám, které vám Night City přináší.

PRO FANDY CYBERPUNKU: OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel není jen nápoj. Je to projev vaší oddanosti cyberpunkovému životnímu stylu. Nyní si můžete vzít kousek této futuristické reality kamkoliv jdete. Buďte připraveni na jakoukoli misi, buďte připraveni na jakékoliv dobrodružství.

Podtrhněte svou sílu a pečujte o svůj stav dosažením OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel cherry – ginger 555ml. To není jen nápoj. To je váš podpora v boji o přežití ve světě, který nikdy nespí.

Ponořte se do kyberpunkové atmosféry a buďte připraveni na vše s OSHEE Cyberpunk Vitamin Fuel!

Hmotnost 0,6 kg
Rozměry 7 × 7 × 20 cm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Nákupní košík